U bent hier: Home / advancedcuriosity / Jobstudenten ondersteuning 200 jaar Faculteit Wetenschappen

Jobstudenten ondersteuning 200 jaar Faculteit Wetenschappen

Naar aanleiding van 200 jaar Faculteit Wetenschappen zijn we op zoek naar jobstudenten die in 2017 op flexibele momenten beschikbaar kunnen zijn om onze events te ondersteunen. Ben jij een student van onze faculteit, en wens je wat bij te verdienen door ondersteuning te bieden aan de verschillende activiteiten die we dit jaar organiseren? Geef dan een seintje zodat we een pool van medewerkers kunnen aanleggen.

Dit kan betekenen dat je ons helpt bij het administratieve en logistieke luik - zowel bij de voorbereiding als tijdens de verschillende activiteiten - bezoekers ontvangt en informatie geeft, sponsors begeleidt, … Concreet gaat het over drie grote events: de studiedag van donderdag 30 maart, de opendeurdag op zaterdag 20 mei 2017 en het personeelsfeest op zaterdag 16 september 2017. Ook op de dag vóór de evenementen (dus 29 maart, 19 mei en 15 september) vragen we dat je beschikbaar zou zijn. Daarnaast zouden we je ook graag flexibel inschakelen op drukke momenten voor diverse activiteiten van het feestjaar. Wij bieden je een flexibele, gevarieerde en uitdagende job, voor mensen die van aanpakken weten.

Meer info over het jobstudentenstatuut kan je hier vinden https://www.kuleuven.be/studentenvoorzieningen/studentcareercenter/studentenjob/wat.

Einde volgende week verschijnt deze vacature op de vacaturedatabank van de Jobdienst KU Leuven waar je je kandidatuur kan indienen.

Heb je interesse of heb je nog vragen, contacteer dan kim.eekelers@kuleuven.be, projectmedewerker Communicatie & Outreach van de Faculteit Wetenschappen.