U bent hier: Home

Science@Leuven

 

Lid worden?

Wens je lid te worden van Science@Leuven of van één van haar deelverenigingen? Dan volstaat het om 25€ te storten op IBAN-rekeningnummer BE07 7350 1399 5266 (BIC: KREDBEBB) op naam van de vzw Science@Leuven om van alle voordelen, zoals o.a. een uitnodiging voor de jaarlijkse Christmas Lecture of deelname aan een alumnireis, te kunnen genieten.

 

Activiteiten

Science@Leuven Fund

Beloftevolle en gemotiveerde internationale wetenschappers kunnen via Science@Leuven een beurs aanvragen om aan de Faculteit Wetenschappen een masteropleiding te komen volgen. Meer weten?

Fellows

Sinds 2007 jaar werkt de Faculteit Wetenschappen samen met fellows. Als ambassadeurs zetten zij zich, in samenwerking met de alumnikring Science@Leuven en haar deelverenigingen PDL, Leuvense Alumni Geografen en Toerisme, Chemici Leuven, B.V.L.G. en V.W.N.I.L., in voor wetenschappen op vlak van onderwijs of onderzoek. Meer lezen

AlumniNet

Op dit alumniportaal kan je je gegevens wijzigen, oud-studenten opzoeken, je inschrijven voor een alumni-activiteit en meteen betalen of je jaarlijks lidmaatschap bij je alumnikring hernieuwen.

 

 

Science@Leuven Fund

sociale media